NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Toppbanner

Hovedstyret

Årsfest 2017

NY DATO FOR ÅRSFEST

Da vi dessverre måtte avlyse årsfesten som skulle vært den 19 november pga dårlig

oppslutning, så gjør vi nå ett nytt forsøk lørdag 20 januar 2018.

NB Merk dere nytt sted og adresse 

Med vennlig hilsen

Styret i NMK Gardermoen

Invitasjonen finnes her....

 

Medlemsmøte NMK Gardermoen

nmk gardermoen logo

NMK Gardermoen innkaller til medlemsmøte torsdag 19 oktober i klubbhuset, møtet starter rett etter ekstraordinært årsmøte kl. 18 er ferdig, mao. ca kl. 18.30 forhåpentligvis :-)

Les mer her...

 Referat fra medlemsmøtet finnes her...

 

Medlemsmøte 6. april-17

nmk gardermoen logoNMK Gardermoen inviterer til medlemsmøte 6. april 2017 kl.18 i klubbhuset på Gardermoen Motorpark.

Les mer her....

 18/4: Referat fra møtet kan leses her....

Protokoll fra årsmøtet 2016

nmk gardermoen logoHer ligger protokollen og revisors beretning etter årsmøtet i NMK Gardermoen 23. mars 2017.

Les mer her... 

 

Lotteribil 2016

                                           nmk gardermoen logo

Informasjon vedr. lotteribil NMK Gardermoen 2016

I forbindelse med brannen i vårt klubbhus, gikk dessverre alle loddene vi hadde opp i flammer. Dette gjelder både solgte og usolgte lodd. Vi har vært i kontakt med lotteritilsynet om hvordan vi skal håndtere dette.

Les mer her...

Vi ønsker å takke...

nmk gardermoen logoNMK Gardermoen har i forbindelse med brannen i vårt klubbhus, mottatt enkelte bidrag fra personer og klubber/foreninger, og ønsker å takke disse for støtten rundt klubben vår etter den tragiske brannen.

Les mer her... 

 

 

Til medlemmene i NMK Gardermoen.

Brann i klubbhuset søndag kveld!

Det var et stort sjokk og motta meldingen om at klubbhuset vårt brant og det var et trist syn som møtte meg da jeg kom på anlegget.
Klubbuset er helt utbrent og det var ingen ting som lot seg redde.
Brannvesenet vil drive etterslokking i kveld/natt og politiet vil deretter sperre av området for å starte etterforsking.
Hva som er årsaken til brannen er for tidlig og si, og vi må avvente resultatet av etterforskningen.
Klubbens forsikringsselskap er varslet og de vil i samarbeid med politiet prøve og finne årsaken til brannen.
Selv om klubbhuset er forsikret, så er dette er en meget trist dag for klubben og det er vondt og tenke på alle dugnadstimene som er lagt ned og som nå har gått opp i røyk.
Vi må derfor inntil videre stenge anlegget for all bruk, inntil de tekniske undersøkelsene er ferdig.
Hva som blir veien videre får vi ta da anlegget er frigjort etter tekniske undersøkelser.
Vi er en sterk klubb med mange dyktige medlemmer som tar i et tak da det gjelder og jeg er sikker på at vi skal reise oss og bli sterkere enn noen gang.
Hovedtyret vil komme med mere info så snart dette er mulig.

Leder NMK Gardermoen
Johnny Gravseth.

Medlemsinfo vedr brannen

nmk gardermoen logoMedlemsinformasjon vedr. brann i klubbhuset.

Søndag 24 juli 2016 ble en trist dag for NMK Gardermoen, da klubbhuset med alt inventar og utstyr brant ned til grunnen og vi måtte stenge anlegget for medlemsaktiviteter.

I tiden etter brannen har vi fått utallige støtteerklæringer og hilsninger. Det har også vært satt i gang kronerulling fra medlemmer, andre klubber og lokale firmaer, som har gitt oss bidrag for å hjelpe oss i gang igjen.

Dette er noe vi setter stor pris på og vi takker alle som har bidratt til dette. Det er flott og se slikt engasjement og vilje til å hjelpe.

Hovedstyret har i perioden jobbet iherdig for å få anlegget oppe og gå igjen, og det har vært mange runder med forsikringsselskap og andre for å få plass en løsning på dette. Det er derfor en stor glede og meddele at nytt midlertidig klubbhus kommer på plass i morgen, mandag 22 august. Vi har fått kjempehjelp av BNS Container, som har stått på for å finne en midlertidig rigg som er tilpasset vårt bruk.

 Vi åpner anlegget igjen fra og med tirsdag 23 august for tilnærmet normal drift.

Det blir noen tilpasninger spesielt for bil, i og med at vi ikke har Tracksa lys-systemet lengre. Dette betyr at vi må ha flere flaggposter ute under trening, men det får vi til.

Hva som skjer videre med oppbygging av det ordinære klubbhuset, er noe hovedstyret jobber videre med. Med den midlertidige løsningen nå, har vi fått tid til å vurdere flere alternativer for veien videre og den skal vi bruke godt.

 Hvordan brannen startet er ikke avklart ennå og politiet jobber videre med dette. Vi kommer ut med mere info om dette da vi har fått hendelsesforløpet avklart.

Nå begynner jobben med å skaffe alt utstyret som ble borte i brannen. Vi mistet alt og det betyr at vi må begynne på nytt. Hovedstyret jobber kontinuerlig med dette for å få på plass det mest nødvendige utstyret.

 Vi ser nå kun fremover og sammen skal vi få til et flott anlegg.  

Klubbløpet blir avholdt søndag 25 september. Mer info og påmelding for dette kommer senere.

 21.08.2016 

Hovedstyret NMK Gardermoen

Underkategorier

facebook

Samarbeidspartnere

 

grasrotandelen logo.bmp

 

Norsk bilsport
  • Følgende isbaner er godkjente. Utover banegodkjenning vil det kreves en arrangørlisens som er utstedt til en godkjent klubb eller avdeling.... Innlegget...

  • To nye medarbeidere er på plass i NBFs sekretariat fra nyttår. Sponsor- og Markedssjef Glenn Løvberg og resepsjonist Lisbeth Silkoset.... Innlegget...

  • Drammenseren Anders Grøndal og kartleser Roger Eilertsen var helt overlegne i 2018 sesongens første løp Romjulsrally i teamets Ford Fiesta... Innlegget...

  • Et av verdens største talenter innen bilsport er Oliver Solberg. 16-åringen er allerede en utøver som leverer internasjonale topprestasjoner både... Innlegget...

  • Norges Bilsportforund ønsker førere, tillitsvalgte, funksjonærer og alle andre bilsportvenner en riktig GOD JUL. NBFs sekretariat har følgende åpningstider i... Innlegget...

  • Terminliste NM Supercar 21.-22. april NMK Grenland (RallyX) 5.-6. mai Høljes (RallyX) 26.-27. mai Indre Østfold Motorsport 23-24. juni NMK... Innlegget...

  • Fra 23. februar til 4. mars 2018 tar både den nordiske rallycrossserien RX2 On Ice og Team Verksted Vinterfestival turen... Innlegget...

  • Kartingseksjonen vedtok en endring av øvre aldersgrense i Mini til det året man fyller 12 år. Bakgrunnen for endringen er... Innlegget...

  •       Innlegget dukket først opp på Norsk bilsport.

  • Rallytalentet Ole Christian Veiby har fått tidenes julegave på forskudd. 21-åringen fra Kongsvinger har nemlig signert ny fabrikkontrakt med Skoda... Innlegget...

Hvem er online

Vi har 45 gjester her nå.

Aktiviteter

January 2018
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Besøksteller

04268584
I dag
I går
Denne uka
Denne måneden
Siste måned
Alle dager
60
474
2143
10240
20149
4268584

Din IP 54.242.115.30
Dato: 2018-01-17 00:31:26